a fine reason to raise a dram

Vrijdag 25 maart 2022 19:00-22:30
Zaterdag 26 maart 2022 13:00-16:30
Zaterdag 26 maart 2022 19:00-22:30
Zondag 27 maart 2022 13:00-16:30

Whisky Experience Workshops

Dat is een nieuwe combinatie van WFNN Entree ticket +  een 30 Minuten Blending Workshop onder begeleiding van een Pro, waar tijdens elke festival sessie in blokken van 30 minuten telkens 4 deelnemers per keer aan een blending workshop kunnen deelnemen. Iedere sessie zijn er in totaal 6 blokken waarin zo’n workshop wordt gehouden en per blok kunnen er steeds 4 personen deelnemen, en vol=vol. Je componeert je eigen mini blend uit de verschillende ingrediënten en verzint een leuke naam voor je blend. Ons professioneel team van internationale kenners zal daarna je blend beoordelen. Aan het eind van elke festival sessie wordt bekend gemaakt wie de beste blend van die middag of avond gecreëerd heeft en wie de leukste naam verzonnen heeft voor zijn blend, met een leuke beloning voor de winnaars.


This is a combination of an entrance ticket + a 30 Minutes Blending session under guidance of a Pro. Each festival session we will host 6 of these 30 minute blending workshops for small groups of max 4 persons at a time, full=full and we will rotate each 30 minutes. During this workshop you will compose your own mini blend from the ingredients available and you will be asked to come up with a cool name for your blend. Our team of international whisky professionals will then judge your blend. At the end of each festival session we will announce the winners of the best blend of that session and best name of that session and session winners will be rewarded.