a fine reason to raise a dram

Vrijdag 25 maart 2022 19:00-22:30
Zaterdag 26 maart 2022 13:00-16:30
Zaterdag 26 maart 2022 19:00-22:30
Zondag 27 maart 2022 13:00-16:30

V.I.P.

Uiterst exclusieve WFNN V.I.P. ervaring € 150,00

Omdat we in 2020 ons 15-jarig jubileum vieren willen we ook voor onze VIP’s iets speciaals doen. De inmiddels beroemde Whisky Festival Noord Nederland VIP sessies zijn elk jaar al een enorme belevenis, maar ditmaal toch weer extra bijzonder doordat er ook een speciale Dutsch Whisky Connection proeverij gehouden zal worden. Als je het ooit van plan was een VIP op de Whisky Festival Noord Nederland te doen dan is het nu!

Een exclusieve, alleen voor u toegankelijke VIP lounge in de kerk, toegang tot en vertrek na het festival zonder lange wachtrijen, eigen garderobe van Food pairings en van speciale drams genieten in een select gezelschap? Dit zijn slechts enkele hoogtepunten van de WFNN VIP beleving.

Ook dit jaar is het mogelijk om het festival te bezoeken met een uiterst exclusieve VIP ervaring.

Per sessie is een beperkt aantal VIP kaarten beschikbaar en hoewel het festival pas in maart is en wij nog druk bezig zijn met de voorbereidingen kunt u nu al uw plaats binnen het selecte gezelschap zeker stellen door nu uw eigen VIP toegangskaart te bestellen.

Voordelen van de VIP sessie:

-Speciale toegang vooraf tot het festival, u hoeft niet in de rij te staan en u bent aanwezig bij de opening

-Ontvangst inclusief een verrassing bij aankomst.

-Een zeer exclusieve whiskyproeverij met een bekende whiskyschrijver en zijn meegebrachte fles.

-Een eigen exclusieve ruimte in de Kerk die allen toegankelijk is voor de (maximaal 12) Vip arrangementen, waar u heerlijk u zich terug kunt trekken om te genieten van uw dram

-Een speciale whiskyproeverij over food-whisky paring met een topkok en topwhisky.

-Een exclusieve whiskyproeverij met alleen de VIP deelnemers.

-Toegang tot het festival voor een enkele sessie inclusief het VIP arrangement tijdens die sessie.

-Een speciale uitgang bij het verlaten van het festival zonder wachtrijen.

-Een onvergetelijke avond met een echt VIP gevoel, waarbij u zeer bijzondere whisky’s te proeven krijgt gepresenteerd door de kop-stukken uit de whisky industrie. U heeft alle tijd om uitgebreid in zeer klein gezelschap te spreken met deze whisky mensen over de door hun meegebrachte bijondere whiskies die door de eigen VIP kok vergezeld worden met heerlijke mondvermaakjes. Een bijzondere belevenis.